Meeloopstage particuliere zorgvilla

Meeloopstage particuliere zorgvilla

Structureel · Flexibele uren
Vossenlaan 26, 3735 KN Bosch en Duin, Nederland
Zorg
Herman Jordan (17 – 20 maart 2025)CLZ - Jaar 2 (januari 2025 – mei 2025)CLZ - Jaar 3 (begin oktober 2024 – januari 2025)OLZ (eind oktober 2024 – april 2025)
5 plaatsen over.
Stage Delen
Villa Hoefstaete - Zorggroep de Laren
#82748
Scan me of ga naar maszeist.nl/o/Villa-Hoefstaete---Zorggroep-de-Laren/stages/Meeloopstage-particuliere-zorgvilla/82748 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij bieden een leuke plek om binnen te kijken bij een ouderenzorg instelling. Draai mee op alle afdelingen, echt een kijkje in de keuken. Graag tot ziens!

Uitgebreide omschrijving

Als je bij ons een meeloopstage komt doen, dan proberen we je altijd op zoveel mogelijk plekken in onze zorgvilla mee te laten lopen. Hierdoor geven we jou een goed beeld van wat het werken in een particuliere zorgvilla kan inhouden.

Je zult meelopen in de keuken, en met het horecateam. Je gaat langs appartementen van bewoners met wat lekkers of een kop koffie. Daarnaast help je in de gemeenschappelijke woonkamer, waar je ook met bewoners een spelletje kunt doen of de familie van bewoners ontvangt en kan begeleiden naar het appartement. Een veelzijdige meeloopstage waarbij je echt met mensen te maken hebt, zowel de bewoners als met het team van medewerkers van onze villa.


De werktijden voor jouw stage doen we altijd in overleg. Afhankelijk van jouw schooldagen kunnen we kijken of het einde middag, of juist begin van de dag in het weekend uitkomt. Samen kijken we wat voor jouw agenda handig en waarbij we jou wel een goed beeld van het werk kunnen geven.

Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Stage Delen

Over Villa Hoefstaete - Zorggroep de Laren