Sociale horeca stage in het Binnenbos (Kerckebosch)

Sociale horeca stage in het Binnenbos (Kerckebosch)

Structureel · 2–4 uur/week · Start vanaf 1 okt
Hoog Kanje 186, 3708 DL Zeist, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & etenSociaal contact
WelzijnBuurt & omgeving
CLZ - Jaar 3 (begin oktober 2024 – januari 2025)
Aanmeldingen sluiten over 12 dagen.2 plaatsen over.
Stage Delen
MeanderOmnium
#85734
Scan me of ga naar maszeist.nl/o/MeanderOmnium2/stages/Sociale-horeca-stage-in-het-Binnenbos-Kerckebosch/85734 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het Binnenbos is een gezellige plek waar altijd iets te beleven valt. Mensen uit de wijk komen langs voor een drankje en scholieren krijgen kookles. Kom helpen!

Uitgebreide omschrijving

Het Binnenbos is een wijkcentrum. Er zitten een heleboel faciliteiten zoals de apotheek, een locatie van de muziekschool en zelfs een gymzaal.

MeanderOmnium beheert wijkservicepunt het Binnenbos. Het is een café met twee zaaltjes en een grote horeca keuken waar ook les wordt gegeven aan leerlingen van het Seyster college.


In het café komen veel verschillende mensen langs voor een kopje koffie, een lekker broodje of soep. Het café is er echt voor de bewoners van de wijk om elkaar te ontmoeten.

Ook zijn er twee zaaltjes die worden gebruikt door allerlei initiatieven en organisaties.


Waar kan jij bij helpen?

We vinden het fijn als je komt helpen met de praktische taken zoals:

Drankjes serveren

Kassa draaien

Opruimen en afwassen en andere kleine schoonmaak taakjes.

Zaaltjes klaarmaken voor gebruik

Allemaal dingen die moeten gebeuren.


Daarnaast hebben we een belangrijke sociale functie. Extra leuk dus als je naast het serveren van een kopje koffie of thee ook een praatje maakt met de mensen die bij ons binnen wandelen. Dat kan in iemands dag helemaal het verschil maken en jij leert op jouw beurt weer mensen kennen die anders zijn of anders leven dan jij gewend bent.


Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 12 dagen.2 plaatsen over.
Stage Delen

Over MeanderOmnium

MeanderOmnium is dé welzijnsorganisatie van Zeist en omgeving. Wij bouwen aan een krachtige samenleving, waarin iedereen zich thuis voelt en kan meedoen. Je kan bij ons uiteenlopende MaS stages doen. Van werken met peuters in de VVE tot ondersteunen bij de Speel-o-theek en de Wijk Service Punten (WSP's).