Hulp op zaterdag- of zondagmiddag tijdens openstelling

Hulp op zaterdag- of zondagmiddag tijdens openstelling

Structureel · 2–3 uur/week
Zeisterweg 83b, 3984 NK Odijk, Nederland
Dieren verzorgen
Dierenwelzijn
CLZ - Jaar 2 (januari 2025 – mei 2025)CLZ - Jaar 3 (begin oktober 2024 – januari 2025)OLZ (eind oktober 2024 – april 2025)
4 plaatsen over.
Stage Delen
Kinderboerderij Dier en Wij
#84502
Scan me of ga naar maszeist.nl/o/Kinderboerderij-Dier-en-Wij/stages/Hulp-op-zaterdag--of-zondagmiddag-tijdens-openstelling/84502 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Beheerder helpen tijdens de openstelling voor het ontvangen van bezoekers, dieren verzorgen, schoonmaken (samen met kinderhulpjes).

Uitgebreide omschrijving

Je helpt mee met alle voorkomende werkzaamheden tijdens de openstelling van 14.30 tot 17.00 uur (winter 16.30 uur). Er worden altijd verblijven schoongemaakt en de dieren krijgen een laatste voerronde. Met de kinderhulpjes wordt limonade, thee gedronken. Je hebt contact met de bezoekers en wijst hen de weg.


Deze kinderboerderij draait volledig op vrijwilligers. Het is super leuk als jij daar een tijdje onderdeel van kunt uitmaken en meewerkt aan het bestaansrecht van de kinderboerderij. Wij werken ook met statushouders/vluchtelingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die een zinvolle besteding bij ons vinden op doordeweekse dagen. De kinderen leren er met dieren omgaan. En jij doet deze ervaring ook op bij ons. Hoe actiever je bent, hoe meer je leert over het runnen van een kinderboerderij.


Er is plek voor 2 stagiaires op zaterdagmiddag en 2 op zondagmiddag. Je geeft je voorkeursdag aan en wordt dan 1x per week ingeroosterd. In de zomerperiode is dat 2.5 uur en in de winter 2 uur per weekend. Je telt je uren op, totdat je het aantal hebt bereikt binnen de periode van jouw stage.


Er zijn een beperkt aan plekken en wij zijn bij meerdere organisaties bekend. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.


Je stagebegeleider is Sicco Roukema voor de intake en het afrondende gesprek en het invullen van je formulieren. Op zaterdag/zondag sluit je aan bij de betreffende volwassen beheerder van die dag. Je krijgt daarbij het rooster per mail. Meld je aan, dan nemen we snel contact met je op, ook als je eerst nog vragen hebt.

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Stage Delen

Over Kinderboerderij Dier en Wij

Diervriendelijke kinderboerderij die draait op vrijwilligers en donaties/subsidies.